Pàgines d'informació diversa

1

1

divendres, 26 d’octubre del 2012

Dia internacional de la baralluga/rebelluga


El proper divendres 9 de novembre tindrà lloc la vuitena edició de la Diada internacional de la Rebelluga/Baralluga.
Aquesta és una iniciativa simpàtica nascuda des de diferents col·lectius vinculats als àmbits de l'educació, el lleure i l'activitat física que pretén, entre d'altres:
  • Promoure una iniciativa dirigida a la recuperació de les pràctiques lúdiques tradicionals, en aquest cas concret del joc amb la rebelluga.
  • Fomentar la pràctica diària dels jocs tradicionals en diferents espais educatius reglats però també en espais de formació no reglada i, en definitiva, en els espais urbans compartits (places).
  • Potenciar que els jocs tradicionals, i en particular el joc de la rebelluga esdevinguin un recurs per a relacionar-se amb la comunitat.
  • Implicar els diferents organismes oficials i l’administració en la promoció i difusió del patrimoni lúdic.
Des de l'institut de Flix durem a terme un seguit d'activitats relacionades amb aquesta celebració, entre les quals hi haurà una exposició de rebellugues, un taller de construcció i una tirada col·lectiva amb alumnes i professors.
 

Trobareu més informació en aquest enllaç.

 
Us invitem a participar a l'exposició de rebellugues/barallugues! per a fer-ho sols cal que les porteu a l'institut abans del 6 de novembre!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada